Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Kalasatama

Capellanranta 3, 00580 Helsinki

Helsinki Wellness Centerin toimipiste - Kalasatama
Avaa suuremmaksi painamalla kuvaa

Uusi toimipisteemme Kalasatamassa

Helsinki Wellness Center avasi uuden toimipisteen merelliseen Helsingin Kalasatamaan 15.8.2022. Uudet tilat sijaitsevat Portus-talon päädyssä osoitteessa Capellanranta 3.

Meille pääset helposti Kalasataman, Verkkosaaren ja Sompasaaren alueelta. Meille on helppoa saapua myös metrolla tai vaikka veneellä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä tutulla ja laadukkaalla hierontaotteella myös uudessa Kalasataman toimipisteessä.

Hieronta Kalasatama

Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee hieronnan ja EMSCulpt laitehoitojen parissa usean ammattilaisen voimin.

Varaa aikasi meille tästä.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Teitä palvelee tarkkaan valitut terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Koulutettu hieroja, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 erikoistuen urheiluhierontaan. Lisäksi olen suorittanut niskahartiaseudun kivunlievitykseen keskittyvän erikoisammattitutkinnon vuonna 2020. 

Hoidoissani yhdistelen klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita, triggerpistekäsittelyä, rangan mobilisoivaa hierontaa sekä MET-lihasenergiatekniikkaa. Teen myös purentalihashierontaa sekä rentouttavia lämminkivihoitoja ja intialaistyylisiä päähierontoja.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta klassiseksi- ja urheiluhierojaksi keväällä 2013. 
 
Urani aikana olen päässyt hieromaan monenlaisia asiakkaita toimistotyöntekijöistä ammattiurheilijoihin. Kaikkien kanssa itselleni on tärkeää samat periaateet hyvinvoinnin ja kehollisen kykeneväsyyden lisäämisestä. Yleensä tämä tarkoittaa lihaskireyksien aiheuttamien kipujen lievitystä, mutta usein etenkin urheilijoilla myös liikelaajuuksien palauttamista ja palautumisen tehostamista. Näillä keinoin elämän laatu pysyy yllä niin arjessa kuin vaativammissakin tilanteissa.
 
Hieronnan ulkopuolella käytän aikani historiallisen miekkailun parissa jota opetan ja jossa kilpailen kansainvälisellä tasolla. Lisäksi muu kamppailu-urheilu on ollut osa elämääni lapsesta saakka. Urheilijan ja intohimoisemmankin harrastajan vaivojen lievittäminen onkin tätä kautta tullut tutuksi.
 
Minulle on tärkeää luoda hierontatilanteesta turvallinen ottamalla jokainen asiakas yksilönä vastaan.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 

 

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi v. 2000 Seho: sta (Suomen Erikois-hieroja Opisto) 
Teen myös Osteopaattista mobilisoivaa pehmytkudos käsittelyä. 

Asiakkaita hoidan aina yksilöinä ja käytän 22 vuoden kokemusta hieronnasta parhaan hoitotuloksen saamiseksi.

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihashieronta, lämminkivihieronta, dry needling hieronta.

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi Porvoon Hierojakoulusta joulukuussa 2019, josta erikoistuin nivelten liikkuvuuteen edistävään hoitoon. Olen saanut tähän asti elää hyvin kokemusrikasta yrittäjälähtöistä elämää hyvinvointialan parissa.

Taustaltani olen harrastanut uintia kilpailutasolla 7 vuotta sekä 5 vuotta cheerleadingia. Harrastusten ja liikunnallisen elämäntapani vuoksi olen saanut oppia paljon kehon kokonaisvaltaisesta liikkumisesta, sen toiminnasta ja anatomiasta sekä palautumisen merkityksestä.

Kohtaan asiakkaan aina kokonaisuutena, jossa pyrin löytämään parhaan mahdollisen hoitotavoitteen asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen, sekä hyödyntäen oppimiani menetelmiä
hieronta hoidon yhteydessä.

Käytän hoidoissani klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi, mobilisoivaa hierontaa, trigger pisteiden käsittelyä, purentalihashierontaa,MET-tekniikkaa hyvän ja tehokkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta, lämminkivihieronta, purentalihashieronta, dry needling hieronta

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi vuonna 2018, erikoistuen opinnoissani urheilijan lihashuoltoon. Sen jälkeen olen kouluttanut itseäni lisää hierojan erikoisammattitutkinnossa, erikoistuen kivun hoitoon ja toimintakyvyn edistämiseen. Tällä hetkellä opiskelen osteopaatiksi, ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksessa. Ortopedinen osteopaatti on tuki- ja liikuntaelin vaivojen asiantuntija. Hierojana olen erityisesti kiinnostunut kivunhoidosta ja tuki- ja liikuntaelin vaivojen hoitamisesta. Tervetuloa hierontaan.

Erikoisosaamiseeni kuuluu:

– Dry needling (Länsimainen akupunktio, professional-taso)
– MET-lihasenergia tekniikat
– Triggerpisteiden käsittely manuaalisesti
– Faskia käsittely
– Purentalihashieronta
– Traktio ja mobilisoivat tekniikat

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Varaa aika Kalasatamaan

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: