Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Kalasatama

Capellanranta 3, 00580 Helsinki

Helsinki Wellness Centerin toimipiste - Kalasatama
Avaa suuremmaksi painamalla kuvaa

Uusi toimipisteemme Kalasatamassa

Helsinki Wellness Center avasi uuden toimipisteen merelliseen Helsingin Kalasatamaan 15.8.2022. Uudet tilat sijaitsevat Portus-talon päädyssä osoitteessa Capellanranta 3.

Meille pääset helposti Kalasataman, Verkkosaaren ja Sompasaaren alueelta. Meille on helppoa saapua myös metrolla tai vaikka veneellä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä tutulla ja laadukkaalla hierontaotteella myös uudessa Kalasataman toimipisteessä.

Hieronta Kalasatama

Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee hieronnan ja EMS-laitehoitojen parissa usean ammattilaisen voimin.

Varaa aikasi meille tästä.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Teitä palvelee tarkkaan valitut terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Klassinen- ja urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 erikoistuen urheiluhierontaan. Lisäksi olen suorittanut niskahartiaseudun kivunlievitykseen keskittyvän erikoisammattitutkinnon vuonna 2020. 

Hoidoissani yhdistelen klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita, triggerpistekäsittelyä, rangan mobilisoivaa hierontaa sekä MET-lihasenergiatekniikkaa. Teen myös purentalihashierontaa sekä rentouttavia lämminkivihoitoja ja intialaistyylisiä päähierontoja.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta klassiseksi- ja urheiluhierojaksi keväällä 2013. 
 
Urani aikana olen päässyt hieromaan monenlaisia asiakkaita toimistotyöntekijöistä ammattiurheilijoihin. Kaikkien kanssa itselleni on tärkeää samat periaateet hyvinvoinnin ja kehollisen kykeneväsyyden lisäämisestä. Yleensä tämä tarkoittaa lihaskireyksien aiheuttamien kipujen lievitystä, mutta usein etenkin urheilijoilla myös liikelaajuuksien palauttamista ja palautumisen tehostamista. Näillä keinoin elämän laatu pysyy yllä niin arjessa kuin vaativammissakin tilanteissa.
 
Hieronnan ulkopuolella käytän aikani historiallisen miekkailun parissa jota opetan ja jossa kilpailen kansainvälisellä tasolla. Lisäksi muu kamppailu-urheilu on ollut osa elämääni lapsesta saakka. Urheilijan ja intohimoisemmankin harrastajan vaivojen lievittäminen onkin tätä kautta tullut tutuksi.
 
Minulle on tärkeää luoda hierontatilanteesta turvallinen ottamalla jokainen asiakas yksilönä vastaan.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihashieronta, lämminkivihieronta, dry needling hieronta.

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi Porvoon Hierojakoulusta joulukuussa 2019, josta erikoistuin nivelten liikkuvuuteen edistävään hoitoon. Olen saanut tähän asti elää hyvin kokemusrikasta yrittäjälähtöistä elämää hyvinvointialan parissa.

Taustaltani olen harrastanut uintia kilpailutasolla 7 vuotta sekä 5 vuotta cheerleadingia. Harrastusten ja liikunnallisen elämäntapani vuoksi olen saanut oppia paljon kehon kokonaisvaltaisesta liikkumisesta, sen toiminnasta ja anatomiasta sekä palautumisen merkityksestä.

Kohtaan asiakkaan aina kokonaisuutena, jossa pyrin löytämään parhaan mahdollisen hoitotavoitteen asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen, sekä hyödyntäen oppimiani menetelmiä
hieronta hoidon yhteydessä.

Käytän hoidoissani klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi, mobilisoivaa hierontaa, trigger pisteiden käsittelyä, purentalihashierontaa,MET-tekniikkaa hyvän ja tehokkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Fysioterapia, klassinen- ja urheiluhieronta

Olen Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2020 valmistunut fysioterapeutti, jolla on syvä kiinnostus manuaalisiin hoitoihin. Käytänkin hieronnan tukena monipuolista osaamistani mm. mobilisoinnista sekä MET- ja faskiatekniikoista.

Hierojan ja fysioterapeutin lisäksi toimin ratsastusjousiammuntavalmentajana ja kilpailen lajissa Suomen maajoukkueessa. Minulla onkin lajin myötä kokemusta erityisesti hartiarenkaan toimintahäiriöiden kuntouttamisesta, jotka ovat yleisiä myös näyttöpäätetyötä tekevillä. Oman autoimmuunisairauden myötä ymmärrän hyvin myös kroonisen kivun kanssa eläviä. Haluan kohdata niin hierontaan kuin fysioterapiaankin tulevat moninaiset asiakkaat yksilöinä ja ratkaisukeskeisesti, tavoitteena paitsi hoitaa myös ennaltaehkäistä uusia vaivoja.

Klassinen- ja urheiluhieronta.

  • Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2020 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta, jonka lisäksi olen suorittanut Hieronnan erikoisammattitutkinnosta urheilijan lihashuolto -osuuden. Opintojen ohella kävin personal trainer -opintoja. Tällä hetkellä opiskelen osteopatiaa Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Lisäkoulutusta olen käynyt raskauden ja synnytyksen fysiologiasta ja anatomiasta, jonka lisäksi teen Baby Balance® -vauvahierontaa (moduuli 1 suoritettuna). Mikäli olet kiinnostunut Baby Balance® -vauvahieronnasta otathan yhteyttä Helsinki Wellness Centerin asiakaspalveluun. 

    Intoa ja haaveita on jatkokouluttautua alalla vielä lisää. Rakastan työskennellä ihmisten parissa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. 

    Vastaanotolla otan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon. Hoidossa sovellan klassista- ja urheiluhierontaa tarpeen mukaan. Olet aina tervetullut hierontaani!

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi v. 2000 Seho: sta (Suomen Erikois-hieroja Opisto) 
Teen myös Osteopaattista mobilisoivaa pehmytkudos käsittelyä. 

Asiakkaita hoidan aina yksilöinä ja käytän 22 vuoden kokemusta hieronnasta parhaan hoitotuloksen saamiseksi.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Valmistuin Suomen Urheiluhieroja Opistolta 2015. 

Olen tehnyt töitä myös tanssijana mm. Suomen Kansallisoopperassa, sekä sirkustaiteilijana erilaisilla festivaaleilla ympäri Eurooppaa.

Vapaa-ajalla aikani kuluu treenaten, sekä täydentäen omaa osaamista ravitsemus- ja liikuntafysiologiaa opiskellen.

Varaa aika Kalasatamaan

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: