Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Kalasatama

Capellanranta 3, 00580 Helsinki

Helsinki Wellness Centerin toimipiste - Kalasatama
Avaa suuremmaksi painamalla kuvaa

Uusi toimipisteemme Kalasatamassa

Helsinki Wellness Center avasi uuden toimipisteen merelliseen Helsingin Kalasatamaan 15.8.2022. Uudet tilat sijaitsevat Portus-talon päädyssä osoitteessa Capellanranta 3.

Meille pääset helposti Kalasataman, Verkkosaaren ja Sompasaaren alueelta. Meille on helppoa saapua myös metrolla tai vaikka veneellä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä tutulla ja laadukkaalla hierontaotteella myös uudessa Kalasataman toimipisteessä.

Hieronta Kalasatama

Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee hieronnan ja EMS-laitehoitojen parissa usean ammattilaisen voimin.

Varaa aikasi meille tästä.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Teitä palvelee tarkkaan valitut terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Klassinen- ja urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 erikoistuen urheiluhierontaan. Lisäksi olen suorittanut niskahartiaseudun kivunlievitykseen keskittyvän erikoisammattitutkinnon vuonna 2020. 

Hoidoissani yhdistelen klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita, triggerpistekäsittelyä, rangan mobilisoivaa hierontaa sekä MET-lihasenergiatekniikkaa. Teen myös purentalihashierontaa sekä rentouttavia lämminkivihoitoja ja intialaistyylisiä päähierontoja.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut Espoon hierojakoulusta klassiseksi- ja urheiluhierojaksi keväällä 2013. 
 
Urani aikana olen päässyt hieromaan monenlaisia asiakkaita toimistotyöntekijöistä ammattiurheilijoihin. Kaikkien kanssa itselleni on tärkeää samat periaateet hyvinvoinnin ja kehollisen kykeneväsyyden lisäämisestä. Yleensä tämä tarkoittaa lihaskireyksien aiheuttamien kipujen lievitystä, mutta usein etenkin urheilijoilla myös liikelaajuuksien palauttamista ja palautumisen tehostamista. Näillä keinoin elämän laatu pysyy yllä niin arjessa kuin vaativammissakin tilanteissa.
 
Hieronnan ulkopuolella käytän aikani historiallisen miekkailun parissa jota opetan ja jossa kilpailen kansainvälisellä tasolla. Lisäksi muu kamppailu-urheilu on ollut osa elämääni lapsesta saakka. Urheilijan ja intohimoisemmankin harrastajan vaivojen lievittäminen onkin tätä kautta tullut tutuksi.
 
Minulle on tärkeää luoda hierontatilanteesta turvallinen ottamalla jokainen asiakas yksilönä vastaan.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, lämminkivihieronta

Olen Elli, koulutettu hieroja ja Personal Trainer. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta huippu-urheilun sydämestä eli Kuortaneelta. Valmistuin hierojaksi keväällä 2020 Kuortaneen Urheiluhierojakoulusta. Siellä pääsin opiskelemaan myös urheiluhieronnan erikoistutkintoa, fascia -terapiaa sekä purentalihasten käsittelyä. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja rauhallinen. Nykyisin päätoimisesti vaikutan esittävissä taiteissa, mutta vahvan kiinnostuksen ja intohimon vuoksi haluan jatkaa ammattitaitoni kehittämistä ja ylläpitämistä Helsinki Wellness Centerillä. 

Minulle tärkeintä on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista asiakaspalvelua, osaavaa hierontaa sekä pieni irtiotto arjesta. Vastaanotolla lähtökohtana on aina keskittyä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Haluan, että jokaisella on turvallinen ja tervetullut olo hoitopöydälleni!

Klassinen- ja urheiluhieronta, osteopatia, lämminkivihieronta.

Olen osteopaatti ja koulutettu hieroja. Urheiluhierojaksi valmistuin Helsingin Hieronta-Akatemiasta vuonna 2017 ja osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksesta vuonna 2022. 

Olen ammatiltani myös joogaohjaaja sekä kieli- ja viestintä-alan ammattilainen.

Minua on aina kiehtonut kehon ja mielen yhteistyö. Olen erityisen kiinnostunut stressiperäisten vaivojen hoidosta sekä joogan että manuaalisen terapian keinoin.

Osteopatiasta voi olla apua monenlaisiin kiputiloihin, ja se toimii myös hyvänä oheishoitona kroonisiin sairauksiin ja esimerkiksi vammoista toipumiseen.

Jooga on ollut osa elämääni koko 2000-luvun. Matkaan on mahtunut monia joogatyylejä, astangasta yin-joogaan. Joitakin vuosia sitten löysin tieni mieltä rauhoittavaan ja kehoa vahvistavaan slow yogaan, joka on siitä lähtien toiminut oman harjoitukseni ja opettamiseni pohjana.

Asiakkailleni haluan tarjota yksilöllisen, kiireettömän, rentouttavan ja energisoivan hoitokokemuksen – sekä keholle että mielelle.

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta

Moikka, mä oon Outi! Kotoisin metsän keskeltä Savosta ja nykyään Hankasalmen, Kajaanin, Lahden ja Lontoon kautta päätynyt Helsinkiin. Aloitin opinnot Suholla 2019 ja valmistuin saman vuoden joulukuussa. Olen myös käynyt purentalihaskoulutuksen vuonna 2020 sekä syventävän koulutuksen 2023.
 
Olen ammatiltani myös liikunnanohjaaja (AMK) ja olen aiemmin tehnyt töitä fustra personal trainerina sekä jumppaohjaajana lapsille, työikäisille sekä senioreille. Päädyin alalle oman urheilutaustan kautta; ensimmäiset hiihtokisani sivakoin 2-vuotiaana ja suunnistuksen aloitin 5-vuotiaana. Kisailut jatkuivat aikuisiälle asti ja muutama SM-mitalikin palkintokaapista löytyy, etenkin hiihtosuunnistuksesta. Nykyään meno on armollisempaa ja omaa fiilistä ja kroppaa kuunnellen. Erilaisten liikuntalajien lisäksi tykkään vapaa-ajalla kokkailla uusia reseptejä, leipoa kakkuja ja ottaa lepiä sohvalla. 
 
Parasta tässä ammatissa on asiakkaiden kohtaaminen, kuunteleminen ja auttaminen.  Paras fiilis tuleekin siitä, kun asiakas poistuu hieronnasta tyytyväisenä. Minulle on tärkeää, että sinulle tulee tunne siitä, että voit tulla plintille juuri sellaisena kuin olet. Kaikki kehot ansaitsevat hyvää hoitoa ilman pelkoa tai ennakkoluuloja!
 
Minua kuvaillaan usein rauhalliseksi persoonaksi, jonka rauhallisuus tarttuu. Siksipä luonani pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan. Rentoutuminen voi joillekin tarkoittaa jutustelua hieronnan aikana ja osa haluaa olla hiljaa omissa ajatuksissaan. Monia on myös yllättänyt näppivoimani, joten jos kaipaat napakampaa hierontaa sekään ei ole ongelma.
 
Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Fysioterapia, klassinen- ja urheiluhieronta

Olen Metropolia Ammattikorkeakoulusta 2020 valmistunut fysioterapeutti, jolla on syvä kiinnostus manuaalisiin hoitoihin. Käytänkin hieronnan tukena monipuolista osaamistani mm. mobilisoinnista sekä MET- ja faskiatekniikoista.

Hierojan ja fysioterapeutin lisäksi toimin ratsastusjousiammuntavalmentajana ja kilpailen lajissa Suomen maajoukkueessa. Minulla onkin lajin myötä kokemusta erityisesti hartiarenkaan toimintahäiriöiden kuntouttamisesta, jotka ovat yleisiä myös näyttöpäätetyötä tekevillä. Oman autoimmuunisairauden myötä ymmärrän hyvin myös kroonisen kivun kanssa eläviä. Haluan kohdata niin hierontaan kuin fysioterapiaankin tulevat moninaiset asiakkaat yksilöinä ja ratkaisukeskeisesti, tavoitteena paitsi hoitaa myös ennaltaehkäistä uusia vaivoja.

Klassinen- ja urheiluhieronta, dry needling hieronta.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 Itä-Helsingin Hierojakoulusta. . Suurimman osan työviikosta vietän ryhmäliikunnan ja joogan parissa. Ohjaamista ja valmentamista on nyt takana jo 30 vuotta, ja toimin myös joogaopettajien kouluttajana ERYT-500. Olen kiinnostunut ihmiskehon toiminnasta ja siksi kouluttaudun jatkuvasti lisää. Nyt on menossa useita hengitysohjaajan koulutuksia, sekä Dry Needling opinnot. IT-ala veti puoleensa aiemmin ja olen käynyt ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tietojärjestelmien johtamisesta.

Minulla on kokemusta nuorempana huippu-urheilusta ja harjoittelusta, käytin silloin itse myös hierontaa palautumisessa, ja kilpailuihin valmistautumisessa.

Hoidoissa hyödynnän monipuolisesti eri hierontatekniikoita, sekä käymme yhdessä läpi tarvittavat lisäharjoitteet ja hoidot tukemaan tavoitteitasi.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi v. 2000 Seho: sta (Suomen Erikois-hieroja Opisto) 
Teen myös Osteopaattista mobilisoivaa pehmytkudos käsittelyä. 

Asiakkaita hoidan aina yksilöinä ja käytän 22 vuoden kokemusta hieronnasta parhaan hoitotuloksen saamiseksi.

Klassinen- ja urheiluhieronta.

  • Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2020 Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta, jonka lisäksi olen suorittanut Hieronnan erikoisammattitutkinnosta urheilijan lihashuolto -osuuden. Opintojen ohella kävin personal trainer -opintoja. Tällä hetkellä opiskelen osteopatiaa Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Lisäkoulutusta olen käynyt raskauden ja synnytyksen fysiologiasta ja anatomiasta, jonka lisäksi teen Baby Balance® -vauvahierontaa (moduuli 1 suoritettuna). Mikäli olet kiinnostunut Baby Balance® -vauvahieronnasta otathan yhteyttä Helsinki Wellness Centerin asiakaspalveluun. 

    Intoa ja haaveita on jatkokouluttautua alalla vielä lisää. Rakastan työskennellä ihmisten parissa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja liikunta ovat lähellä sydäntäni. 

    Vastaanotolla otan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioon. Hoidossa sovellan klassista- ja urheiluhierontaa tarpeen mukaan. Olet aina tervetullut hierontaani!

Klassinen- ja urheiluhieronta

Valmistuin Suomen Urheiluhieroja Opistolta 2015. 

Olen tehnyt töitä myös tanssijana mm. Suomen Kansallisoopperassa, sekä sirkustaiteilijana erilaisilla festivaaleilla ympäri Eurooppaa.

Vapaa-ajalla aikani kuluu treenaten, sekä täydentäen omaa osaamista ravitsemus- ja liikuntafysiologiaa opiskellen.

Varaa aika Kalasatamaan

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: