Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Kamppi

Köydenpunojankatu 15, 00180 Helsinki

Hieronta Kamppi

Palvelemme osoitteessa Köydenpunojankatu 15. Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee mm. hieronnan ja osteopatian tarpeissa olevia yli kymmenen koulutetun ammattilaisen voimin.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. hierontaan, osteopatiaan ja fysioterapiaan.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Valmistuin kuntohoitajaksi Helsingin IV sairaanhoito-oppilaitoksessa vuonna 1985. Nykyään nimikkeeni on koulutettu hieroja. Olen toiminut amerikkalaisen jalkapallon parissa niin pelaajana kuin huoltajana/hierojana yli 30 vuotta. Tietämykseni eri vammoista ja erityisesti niiden hoidosta on hyvin kattava ja jokaiseen vammaan liittyvä tietämys ja kuntoutus on kokemisen kautta muodostunut vähintäänkin hyväksi. 

Pidän hierontaa hoitomuotona ykkösenä yhdistettynä oikeisiin harjoitteisiin oikeaan aikaan. Käsieni kautta on kulkenut tuhansia pelaajia, mutta myös ihan normi asiakkaita omine työperäisine vaivoineen. Pääsääntöisesti hoitamalla oireita ja syitä päästään aina parempaan tulokseen, kuin pelkällä levolla. 

Ison osan hoitokokemuksistani olen saanut huoltaen ja hieroen toistakymmentä vuotta Suomen amerikkalaisen jalkapallon maajoukkuetta. Hierontatyylini on klassinen pohjoismainen hieronta. Jokin verran yhdistän hoitoihini Thaimaassa asuessani opittua tekniikkaa.

9/10 päänsärky-, huimaus-,  ja sormien puutumis-oireista kärsivä asiakas on saanut avun kipupistepainannalla, hieronnalla ja kaularangan manuaalisella vetohoidolla. Trigger ja tractio.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Valmistuin Helsingin Hieronta-Akatemiasta Urheiluhierojaksi vuonna 2016 ja suoritin Koulutetun hierojan näyttötutkinnon vuonna 2017. Olen tästä asti toiminut kokopäiväisenä hierojana.

Työssäni sovellan asiakkaan tarpeen mukaan klassista- ja urheiluhierontaa. Tavoitteenani on, että hierontani olisi rentouttavaa ja kivutonta, mutta samalla myös tehokasta ja ongelma-alueisiin keskittyvää. Jokainen asiakas on yksilö, ja hieronta suunnitellaan aina asiakkaan omien toiveiden mukaan; tulitpa sitten hemmottelemaan itseäsi arjen keskellä tai hoitamaan kehosi kipuja ja jäykkyyksiä.

Olen koulutuksessani erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen eli hierontaan voi tarpeen mukaan ottaa osaksi nivelkäsittelyä, esimerkiksi havaitun liikerajoitteen takia. Mobilisoinnin tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, parantaa nivelen aineenvaihduntaa ja rentouttaa niveltä ympäröiviä lihaksia.

Tämän lisäksi teen myös rentouttavaa intialaista päähierontaa, joka auttaa erityisesti niska-hartiaseudun kireyksiin, päänsärkyyn ja stressiin.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta, purentalihashieronta

Hierojana olen toiminut kesästä 2021 asti. Olen koulutettu hieroja ja kehitän ammattitaitoani hierojan erikoisammattitutkinnolla, josta olen suorittanut urheilijan lihashuolto- sekä niskahartia ja kivunhoito-osuudet. Pyrin myös käymään muita koulutuksia, sillä jatkokouluttautuminen pitää työn mielenkiintoisena ja pystyn auttamaan asiakkaitani paremmin.

Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja sovellan hoidoissani klassisen sekä urheiluhieronnan tekniikoita. Tarvittaessa teen myös triggerpistehoitoja sekä MET-lihasenergiatekniikoita. Hierojan työssä minua erityisesti kiinnostaa kallonpohjan sekä purentalihasten käsitteleminen.

Minusta on kerrottu, että otteeni ovat voimakkaat, mutta pehmeät. Asiakkaani usein kommentoivat, että voimakkuus on juuri sopiva, sekä tyylini tehokas. Lyhyessäkin ajassa saamme paljon aikaiseksi. Pidän rauhallisesta ilmapiiristä ja aloitan keskustelut lähtökohtaisesti vain hoitoon liittyvistä asioista. Toki jos haluat rupatella, niin osallistun mielelläni keskusteluun.

Hierojan työssä pidän eniten sen rauhallisesta ilmapiiristä sekä kohtaamisista asiakkaiden kanssa. Jokainen päivä on erilainen ja vaikka tapaisimme useammin, jokainen hoitokerta on ainutlaatuinen.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2017 Hierontakoulu Atlaksesta. Valmistumisen jälkeen olen suorittanut manuaalisten tekniikoiden lisäkoulutuksen sekä osallistunut mobilisoivan hieronnan kursseille. 
Saan asiakkailtani kiitosta rauhallisuudestani ja napakasta mutta samalla lempeästä otteestani. Hoidon aikana annan sinulle mielelläni rauhan jättämällä puheet minimiin, mutta jos olet juttutuulella saat minusta myös kaverin keskusteluun. 
 
Lapsena ja nuorena harrastin ratsastusta. Aikuisiällä löysin intohimoni liikuntaan vasta kolmekymppisenä kamppailulajien parista. Ensirakkauteni oli itsepuolustuslaji Savate défense, nykyisin pääpaino on brasilialaisessa jujutsussa. Olen myös innokas punttisalitreenaaja. 
 
Ensimmäiseltä koulutukseltani olen musiikin maisteri ja työskentelen myös freelancer laulajana. 

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta, lämminkivihieronta

Olen suorittanut liikunnanneuvonnan ja urheiluhierojan tutkinnon vuonna 2019. Itselleni tärkeät elämän arvot, jotka tukevat myös työtäni ovat terveyden edistäminen, liikunta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Asiakkaat kohtaan yksilöllisinä ja tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas. 

Hieronnoillani saavutan rentoutumista, lihaskireyksien vähentämistä, aineenvaihdunnan lisäämistä ja ennaltaehkäistään tuki-ja liikuntaelinvaivoja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu mielen ja kehon tasapainosta. 

Haluan suunnitella kanssasi juuri sinulle sopivan hoitojakson, jolla pystymme hoitamaan kipu- ja jännitystilaasi. Tavoitteeni on helpottaa arkeasi ja antaa aikaa vain sinulle, sinun tarpeitasi kuunnellen. Miellyttävä hieronta lisää mielihyvähormonien eritystä kehossa ja on oiva apu esimerkiksi stressin lievityksessä. 

Ohjeistan myös tarvittaessa asiakasta omatoimisiin aktiivisiin harjoituksiin, jotta ennaltaehkäistään vaivojen jatkumista. Jos haluat monipuolisen avun rentouttavasta hieronnasta urheiluhierontaan varaathan oman aikasi minulta.

Klassinen- ja urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Olen pari vuotta sitten Koulutetuksi hierojaksi valmistunut energiapaketti.

Arki pyörii vahvasti urheilun ympärillä ja kehon hyvinvointi onkin minulle kaikki kaikessa. Tässä haluan auttaa myös sinua!

Olipa sitten kyseessä stressin tai istumatyön aiheuttaama hartiakipu tai juoksulenkin jälkeiset tönköt jalat. Räätälöidään hieronta juuri sinun tarpeittesi mukaan! 

Klassinen- ja urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta, purentalihashieronta

Olen koulutettu hieroja, ja klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi olen erikoistunut purentalihas- ja äitiyshierontaan.

Monipuolinen urheilutaustani kamppailu- ja palloilulajien, sukeltamisen ja kiipeilyn saralla tukee ymmärrystä kehonhuollosta niin arjessa kuin eri urheilulajien parissa. Muu työni kansainvälisellä opetus-, kasvatus- ja teatterialalla tukee hierontatyötä olennaisesti: olen tehnyt töitä hyvin monenlaisten ihmisten kanssa ja kohtaan jokaisen hierontaan tulevan kokonaisvaltaisesti.

Purentaelimistöllä on havaittu selkeä yhteys stressiin, päänsärkyyn, hengitykseen ja jopa lantionpohjaan. Niskahartiaseudun kivut voivat osaltaan johtua purentalihaksiston jännittyneisyydestä. Hieroja voi tutkia ja hoitaa purentalihaksistoa sekä tarvittaessa suositella jatkotutkimuksia ja -hoitoa.

Olen käynyt MamaMassage®-äitiyshierontakoulutuksen, ja voin tarjota tukea ja helpottaa raskaana olevan kehon fyysisiä muutoksia ja yleisimpiä kiputiloja sekä synnyttäneen kehon palautumista (mm. arpikudoksen, vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan kuntoutus). Etenkin raskausaikana turvallinen, yksilöllinen ja kiireetön hoito on tärkeää kehon ja mielen hyvinvoinnin tukemisen kannalta.

Uusin tutkimustieto etenkin pitkittyneen kivun hoidosta vahvistaa käsitystä kehon lisäksi myös psyykkisten ja sosiaalisten tekijöiden sekä erilaisten elämän ylä- ja alamäkien ymmärtämisen tärkeydestä onnistuneen hoidon kannalta. Toisin sanoen stressin ja toisaalta iloa tuottavien asioiden huomiointia kehon(kin) hyvinvoinnissa ei tule aliarvioida!

Asiakkaan kokemuksien ja toiveiden kuunteleminen sekä tutkiminen on olennaisen tärkeää laadukkaan hoidon pohjana. Joskus rauhallinen ja rentouttava hieronta on sopivinta, joskus taas toiminnallisempi käsittely tuottaa parhaiten tuloksia. Minulta saat myös halutessasi helppoja ja turvallisia kotihoito-ohjeita, joilla voit suoraan edistää kehosi hyvinvointia!

Tuletpa sitten rentoutumaan, lievittämään kehon akuutteja tai pitkittyneitä kiputiloja, huoltamaan kehoasi osana treeniohjelmaa tai kuntoutumaan vamman/leikkauksen jälkeen, minä olen vastaanotolla juuri sinua varten.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2022. Urheilu on ollut koko elämän minulle tärkeää, erityisesti koripallo, jota olen pelannut 8-vuotiaasta lähtien aina nuorten SM-sarjoihin asti. Nykyisin pelaan koripalloa aikuisten harrastetasolla ja noin 10 vuotta sitten tuli myös valmennus mukaan kuvioihin.

Ennen hierojaksi kouluttautumista olen toiminut 15 vuotta eri palvelualoilla ja kohdannut erilaisia ihmisiä, joten tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Minulle tärkeitä asioita asiakaspalvelussa on kuunnella asiakasta ja kohdella jokaista asiakasta yksilönä, jotta kaikki saisivat juuri oikeanlaista hoitoa ja tuntevat olonsa, että minä olen täällä juuri häntä varten.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu erilaiset täydennyskoulutukset, kuten esimerkiksi purentalihashierontakurssi, jotta voin laajentaa palvelujeni tarjontaa, sekä mahdollisesti myös fysioterapian tai osteopatian koulutus.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan miltä minun hieronta tuntuu.

Varaa aika Kamppiin

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: