Fysioterapia tarjouksessa Kampin toimipisteessä!

Helsinki Wellness Center Kamppi

Köydenpunojankatu 15, 00180 Helsinki

Hieronta Kamppi

Palvelemme osoitteessa Köydenpunojankatu 15. Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee mm. hieronnan ja osteopatian tarpeissa olevia yli kymmenen koulutetun ammattilaisen voimin.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Helsinki Wellness Centerin uusi aula

Kampin toimipisteen fysioterapia tarjous

Fysioterapeutti Georg Schleiferin palvelut nyt tarjouksessa kahden kuukauden ajan!

  • Fysioterapia 60 min 75€ (ovh. 85€)
  • Fysioterapia 45 min 62€ (ovh. 69€)

Georg Schleifer on työskennellyt fysioterapeuttina jo lähes 40 vuotta. Hänen hoitofilosofia on kokonaisvaltainen hyvinvointi, missä hän yhdistää eri tekniikoita kuten fysioterapia ja kraniosakraaliterapia.

Georgilla on hoitohuoneessa mukana opaskoira.

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. hierontaan, osteopatiaan ja fysioterapiaan.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Valmistuin kuntohoitajaksi Helsingin IV sairaanhoito-oppilaitoksessa vuonna 1985. Nykyään nimikkeeni on koulutettu hieroja. Olen toiminut amerikkalaisen jalkapallon parissa niin pelaajana kuin huoltajana/hierojana yli 30 vuotta. Tietämykseni eri vammoista ja erityisesti niiden hoidosta on hyvin kattava ja jokaiseen vammaan liittyvä tietämys ja kuntoutus on kokemisen kautta muodostunut vähintäänkin hyväksi. 

Pidän hierontaa hoitomuotona ykkösenä yhdistettynä oikeisiin harjoitteisiin oikeaan aikaan. Käsieni kautta on kulkenut tuhansia pelaajia, mutta myös ihan normi asiakkaita omine työperäisine vaivoineen. Pääsääntöisesti hoitamalla oireita ja syitä päästään aina parempaan tulokseen, kuin pelkällä levolla. 

Ison osan hoitokokemuksistani olen saanut huoltaen ja hieroen toistakymmentä vuotta Suomen amerikkalaisen jalkapallon maajoukkuetta. Hierontatyylini on klassinen pohjoismainen hieronta. Jokin verran yhdistän hoitoihini Thaimaassa asuessani opittua tekniikkaa.

9/10 päänsärky-, huimaus-,  ja sormien puutumis-oireista kärsivä asiakas on saanut avun kipupistepainannalla, hieronnalla ja kaularangan manuaalisella vetohoidolla. Trigger ja tractio.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihashieronta, dry needling hieronta

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi, erikoistuen opinnoinnoissani urheilijan lihashuoltoon, vuonna 2015. Olen sen jälkeen jatkokouluttanut itseäni useilla erillaisilla tekniikoilla, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni mahdollisimman yksilöllisen ja specifin hoidon heidän vaivoihin.

Erikoisosaamiseeni kuuluu:
-Dry Needling (DNT, professional-taso)
-MET-tekniikat
-ART-tekniikat
-Triggerpisteiden käsittely manuaalisesti
-Fascia käsittely
-Purentalihashieronta
-Kivun erotusdiagnostiikka
-Alaraajakipuisen potilaan hoito (lonkka, polvi ja nilkka)
-TENS sähköhoidot elektrodeilla ja/tai akupunktio neuloilla
-Traktio ja mobilisoivat tekniikat
-Kinesioteippaukset

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Osteopatia, klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen valmistunut osteopaatiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta 2020. Aikaisemmalta koulutukseltani olen koulutettu hieroja (2014), sekä yrittäjyyden ohella toimin myös sirkusopettajana Circus Helsingillä. Olen harrastanut usean vuoden ajan telinevoimistelua, esiintynyt pitkään Circus Helsingin esiintyvässä ryhmässä, sekä tällä hetkellä voimistelen aktiivisesti TeamGymin parissa.

Osteopaattinen hoito koostuu esitietohaastattelusta, osteopaattisesta tutkimisesta sekä sen perusteella tehtyjen löydösten pohjalta suunnitellusta hoidosta. Osteopaattisen hoidon aikana käytän useita erilaisia hoitotekniikoita, jossa käsittelen mm. pehmytkudoksia, sidekudoksia ja niveliä. Hoito muodostuu aina yksilöllisesti asiakkaan sen hetkisen tilanteen mukaan.

Osteopaattina minua kiehtoo, se miten ihminen toimii kokonaisuudessaan. Osteopatiassa kokonaisuus koostuu kehosta, mielestä ja elinvoimasta. Pyrin auttamaan ihmisiä voimaan paremmin kehossaan ja tukemaan heidän terveyttään. Kaikenikäiset ovat tervetulleita hoitooni!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, lämminkivihieronta

Valmistuin koulutetuksi urheiluhierojaksi Helsingissä 2015. Asiakaskokemus ja asiakkaan hyvinvointi ovat minulle ykkösjuttu ja hieronta muokataan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

Hieronnassani käyttän lisäkoulutusten tuomia trigger, fascia sekä MET- tekniikoita parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Valmistuin Helsingin Hieronta-Akatemiasta Urheiluhierojaksi vuonna 2016 ja suoritin Koulutetun hierojan näyttötutkinnon vuonna 2017. Olen tästä asti toiminut kokopäiväisenä hierojana.

Työssäni sovellan asiakkaan tarpeen mukaan klassista- ja urheiluhierontaa. Tavoitteenani on, että hierontani olisi rentouttavaa ja kivutonta, mutta samalla myös tehokasta ja ongelma-alueisiin keskittyvää. Jokainen asiakas on yksilö, ja hieronta suunnitellaan aina asiakkaan omien toiveiden mukaan; tulitpa sitten hemmottelemaan itseäsi arjen keskellä tai hoitamaan kehosi kipuja ja jäykkyyksiä.

Olen koulutuksessani erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen eli hierontaan voi tarpeen mukaan ottaa osaksi nivelkäsittelyä, esimerkiksi havaitun liikerajoitteen takia. Mobilisoinnin tarkoituksena on lisätä liikkuvuutta, parantaa nivelen aineenvaihduntaa ja rentouttaa niveltä ympäröiviä lihaksia.

Tämän lisäksi teen myös rentouttavaa intialaista päähierontaa, joka auttaa erityisesti niska-hartiaseudun kireyksiin, päänsärkyyn ja stressiin.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen erikoistunut urheilijan lihashuoltoon ja lisäksi oma vahva tausta urheilun ja erityisesti tanssin parissa on luonut minulle vankan pohjan ja osaamisen liittyen kokonaisvaltaisesti urheilemiseen. 

Olen itse treenannut ja kilpaillut aktiivisesti ja kokenut lukuisat urheiluvammat, henkisen ja fyysisen rasituksen ja miten niistä selviää. Minun on helppo asettua asiakkaan/urheilijan asemaan omakohtaisten kokemusten avulla tukien kehonhuollon (hieronnan) lisäksi myös psyykkistä puolta. 

Vaikka erikoisosaamiseni onkin urheilijoiden parissa, hoidan mieluusti kaikenikäisiä asiakkaita taustasta riippumatta. 

Koen suuren ilon jos asiakas on saanut avun hierontani avulla. Se on todella palkitsevaa ja yksi suuri syy miksi tätä työtä teen. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, olla tukena ja toimia hyvinvoinnin luojana arjen keskellä. Vastaanotolla on aina lämmin ja hyväksyvä energia ja voit rohkeasti tulla omana itsenäsi.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, raskaushieronta

Olen kouluttautunut jooga– ja syvävenyttelyohjaaja sekä koulutettu urheiluhieroja. Suuri mielenkiinnon kohteeni on miten ihminen on ja elää kehossaan. Haluan työssäni auttaa ihmisiä tunnistamaan itsensä kehossaan paremmin ja ymmärtämään kiputilojen mahdollisia syitä. Usein kiputilat kehossa voivat olla monen eri tapahtuman tulos ja syy onkin ihan muualla missä itse kipu on. Lihasjännitykset voivat tulla tulla ihan arjen askareissa – miten seisomme bussipysäkillä, miten teemme ruokaa, nostamme tavaroita ja miten osaamme oikeasti rentouttaa koko kehon. Olen työssäni huomannut hienoja tuloksia miten pienikin tietoisuuden tuominen arkeen helpottaa kehossa olemista.

Hieronnassa eri hoitomenetelmien avulla lihakset saadaan rentoutumaan ja näin samalla parannetaan verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja nivelten liikeratoja. Hieronnassani käytän klassisen ja urheiluhieronnan perusotteita, mobilisoivaa hierontaa ja venyttelyitä sekä lihaskalvokäsittelyä ja jäsenkorjauksen perusteita. Hoitosuunnitelmassani käyn läpi asiakkaalleni henkilökohtaisesti sopivia käytännön vinkkejä omaan lihashuoltoon, juuri ne liikkeet mitkä sopivat itselle ja niitä on mukava ja helppo tehdä.

Hoitaessani minulle tärkeää että ihminen voi täysin antautua omalle keholleen. Hoidon voi mielestäni ajatella tutkimusmatkana omaan kehoon ja olemiseen. Kokemukseni on että kipu on aina viesti, ja sitä viestiä meidän on mahdollista tutkia yhdessä hoidon aikana mitä kyseinen kipukohta viestittää. Hienointa minusta työssäni on, että näen kuinka hoidon aikana kivut hellittävät ja asiakas saa taas energiaa kohdata arki ja elämä voiden hyvin kehossaan.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Koulutettu hieroja, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2019 erikoistuen urheiluhierontaan. Lisäksi olen suorittanut niskahartiaseudun kivunlievitykseen keskittyvän erikoisammattitutkinnon vuonna 2020. 

Hoidoissani yhdistelen klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita, triggerpistekäsittelyä, rangan mobilisoivaa hierontaa sekä MET-lihasenergiatekniikkaa. Teen myös purentalihashierontaa sekä rentouttavia lämminkivihoitoja ja intialaistyylisiä päähierontoja.
 
Hierojana haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni monipuolisen, juuri hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa soveltuvan hoidon. 
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihashieronta

Olen keväällä 2016 valmistunut koulutettu hieroja ja toiminut tästä lähtien päätoimisena yrittäjänä. Työni ohella opiskelen osteopatiaa Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Hierojan koulutuksessani erikoistuin urheilijoiden lihashuoltoon. Lisäksi olen täydentänyt osaamistani erilaisilla jatkokoulutuksilla kuten triggerpisteiden käsittelyllä, MET-tekniikalla ja lantion alueen erotusdiagnostiikalla. Hieronnassani pyrin kartoittamaan asiakkaan tarpeen mahdollisimman tarkasti. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi yhdistelen työssäni eri tekniikoita kuten klassista- ja urheiluhierontaa, triggerkäsittelyä, nivelmobilisaatiota ja passiivisia venytystekniikoita. Vältän juurtumasta yhteen ainoaan tapaan tehdä hierontaa joten pyrin usein löytämään ja kokeilemaan uusia lähestymistapoja. Lisäksi teen osteopaattista hierontaa.

Osteopaattinen hieronta pitää sisällään sekä osteopaattisia että klassisen hieronnan tekniikoita. Tekniikoita yhdistelemällä pyritään kehon tasapainotilan löytämiseen ja mahdollisten virheasentojen korjaamiseen. Hoito koostuu lyhyestä esitietohaastattelusta, osteopaattisesta tutkimisesta sekä sen perusteella tehtyjen löydösten pohjalta suunnitellusta yksilöllisestä hoidosta. Osteopaattisten tekniikoiden osalta käytössä on muut hoitotekniikat paitsi osteopaattiset manipulaatiotekniikat.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Fysioterapia, kalevalainen jäsenkorjaus, kraniosakraaliterapia

Olen työskennellyt fysioterapeuttina ja kouluttajana 36 vuotta. Suurimman osan työelämästäni olen hoitanut tuki- ja liikuntaelin ongelmista kärsiviä asiakkaita. Hoitofilosofiani on kokonaisvaltaisuus, jos selkä on kipeä, ei hoidossa keskitytä vain selän alueelle vaan myös ympärillä oleviin tekijöihin, jotka saattavat altistaa selkäoireille. 

Jäsenkorjaus on vanha suomalainen perinnehoito, jossa käsitellään pehmytkudoksia ja parannetaan nivelliikkuvuuksia. Käsittely ei ole manipulatiivinen, enemmänkin mobisiloiva ja hoitotekniikat ovat pehmeitä. Tavoitteena on koko kehon toimintakyvyn parantaminen. 

Kraniosakraaliterapia on myös koko kehon hyvinvointiin tähtäävä hoitomenetelmä. Otteet ovat kevyitä ja soveltuvat mm. niska-hartiaseudun vaivojen hoitoon. Hoitomenetelmää voidaan käyttää myös psykofysioterapian yhtenä työvälineenä.

Hoitohuoneessani on mukana opaskoira.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen koulutettu hieroja vuodesta 2001, teen klassista- ja urheiliuhierontaa sekä fascia käsittelyn perinteistä muotoa kollageeniterapiaa.
Erikoisuutenani on pään alueen käsittely, sekä jalkapohjien hieronta.
 

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Asiakkaan kokonaisvaltainen hyvä olo, kokemus turvallisuudesta ja mahdollisuus rentoutua ovat minulle ensisijaisen tärkeitä asioita. Mielestäni hieronnan ei tarvitse olla vain joko rentouttavaa tai vaihtoehtoisesti tehokasta, vaan tuon molemmat elementit hoitotyöhöni, parhaan kykyni mukaan – asiakkaan toiveita kunnioittaen, luonnollisesti. Käytän aina hyvin rauhallisia, venyttäviä tai kohdistettuja otteita, tarvittaessa voimasta tinkimättä. Hieronnan rauhallisuus on minulle tärkeää, jotta ehdin kuunnella hoidon aikana lihasten sen hetkistä tilaa. Arkojen lihasten on usein myös helpompi vastaanottaa hitaampi käsittely.

Hierojana en koe ”korjaavani” ketään tai mitään, sillä kehon viisaus ylittää monin verroin omani. Oman kokemukseni mukaan hieronta voi parhaimmillaan olla ikään kuin viesti kipeille tai väsyneille lihaksille, jonka avulla ne voivat jälleen muistaa oman kykynsä rentoutua. Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Erottajan hierojakoulusta v. 2019. Valmistumisestani lähtien olen toiminut kokopäiväisenä hierojana.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, intialainen päähieronta

Urheiluhierojaksi Espoon hierojakoulusta vuonna 2014 valmistunut, pitkän urheilutaustan omaava aktiiviliikkuja. Panostan hoitomenetelmissäni urheilijoiden ja kuntoliikkujien lisäksi myös vähemmän aktiivisten liikkujien hoitamiseen iästä riippumatta.

Hoidoissani pyrin yhdistelemään eri tekniikoita, kuten kalvokäsittelyä, mobilisoivaa hierontaa ja klassisia hierontaotteita. Näitä käyttäen saavutetaan keholle paras mahdollinen lopputulos. Tärkeimpänä vahvuutenani on laaja omakohtainen kokemus kehon toiminnasta ja huollosta.

Osteopatia

Osaan auttaa sinua koko kehon tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa päästä varpaisiin sekä purentalihasten ja leukanivelen ongelmissa. 

Antamani osteopaattinen hoito perustuu ihmiskehon anatomian ja fysiologian tarkkaan tuntemiseen sekä kehon kliinisen testauksen hallitsemiseen. Tarkalla testauksella löydän vaivasi aiheuttajan ja varmistan hoidon turvallisuuden.

Työkalupakistani löytyy:

– Hieronnasta tuttuja pehmytkudostekniikoita, lihaksen ylimääräinen jännitystila aiheuttaa ison osan tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista. 

– Mobilisaatiotekniikoita eli passiivisia venytystekniikoita, huono liikkuvuus voi aiheuttaa tai pitää yllä vaivaasi.

– MET (muscle energy therapy) eli jännitys, rentoutus, venytys -harjoitteita.

– Manipulaatiotekniikoita eli liikkeen vapauttamista kohdistetulla nopealla pienienergisellä liikkeellä.

– Triggerpistekäsittelyä, iso osa lihasten ongelmista, johtuu ylirassittuneesta lihaskudoksen osasta, jota kutsutaan triggerpisteeksi.

– Faskiakäsittelyä, lihaskalvojen toimintahäiriöt voivat johtaa nivelten liikerajoitukseen, kun kudokset eivät liu’u toisiaan vasten kunnolla.

– Dry Needling neulahoitoa, jossa akupunktioneulalla vapautetaan triggerpisteen aiheuttama lihaksen jännitystila.

– Hoitoa tukevaa kinesioteippausta, jolla on tarkoitus keventää ylirasittuneen lihaskudoksen kuormitusta tai ohjata liikerataa toimimaan kehossasi oikein.

– Hoitoa tukevia harjoitteita apuvälineillä tai kehonpainoharjoitteluna. Lihaksen huono kunto tai lihasepätasapaino voiman tai liikkuvuuden osalta voi pitää yllä ongelmaasi.

Antamani hoidon tarkoitus on parantaa kehosi toimintakykyä eli käyttömukavuutta, että voit pitää yllä aktiivista elämäntapaasi.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Valmistuin hierontakoulu Atlaksesta 2018 jossa erikoistuin nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Työni ohella opiskelen osteopatiaa Osteopatiakoulu Atlaksessa.

Hoidoissani yhdistelen eri tekniikoita, mobilisoivaa hierontaa, klassisia hierontaotteita ja MET-tekniikoita.
Huomioin asiakaan aina yksilönä ja asiakkaan kanssa yhteistyössä laaditun hoitosuunnitelman avulla teemme hoidosta tehokkaan ja mielyttävän.

Lisäksi teen osteopaattista hierontaa.

Osteopaattinen hieronta pitää sisällään sekä osteopaattisia että klassisen hieronnan tekniikoita. Tekniikoita yhdistelemällä pyritään kehon tasapainotilan löytämiseen ja mahdollisten virheasentojen korjaamiseen. Hoito koostuu lyhyestä esitietohaastattelusta, osteopaattisesta tutkimisesta sekä sen perusteella tehtyjen löydösten pohjalta suunnitellusta yksilöllisestä hoidosta. Osteopaattisten tekniikoiden osalta käytössä on muut hoitotekniikat paitsi osteopaattiset manipulaatiotekniikat.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen valmistunut syksyllä 2017 Turun hierojakoulusta koulutetuksi hierojaksi ja erikoistunut samalla urheiluhierontaan. 

Lähtökohtani hierontaan hoitotapahtumana on pyrkiä yhdessä asiakkaan kanssa löytämään hyvä menetelmä tavoitteen saavuttamiseksi. Tavoite itsessään voi vaihdella tilanteesta riippuen kivunlievityksestä rentoutumiseen ja hetkellisestä avusta pitkäkestoiseen ja suunnitelmalliseen, harjoittelua tukevan lihastasapainon ylläpitämiseen.

Oma kiinnostukseni kehonhuoltoon on syttynyt jo peruskoulussa ja ihmiskeho ymmärtäminen kokonaisuutena onkin ajanut opiskelemaan ihmisen toimintamekanismeja myös jalkapallon puolella, niin valmentajana kuin hierojana. Olenkin jo opiskeluaikana ollut yhteistyössä paikallisen jalkapalloseuran kanssa molemmissa rooleissa ja pyrkinyt hyödyntämään molempia osaamisalueita kokonaisuutena.

Hoitotapahtuma itsessään koostuu paitsi hieronnasta itsestään, myös tarvittavasta tutkimisesta ongelman alkuperäisen syyn selvittämiseksi. Jokainen tapahtuma on yksilöllinen ja tapahtuu asiakkaan ehdoilla, hierojana kuulen siis mielelläni ajatuksia tavoitteista ja jo tiedossa olevista, toimivaksi todetuista menetelmistä. Hyvää ja toimivaa tapaa toimia on turha muuttaa vain muuttamisen vuoksi, mutta uusissa ajatuksissa voi piillä uusia tuntemuksia.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Varaa aikasi

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme +358 40 160 7777