Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Tammisto

 Säteritilankatu 2, 01520 Vantaa

Hieronta Tammisto, Vantaa

 Palvelemme sinua osoitteessa Säteritilankatu 2. Tervetuloa hierontaan!

+358 40 160 7777

wellsemoy@gmail.com

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Helsinki Wellness Centerin toimipiste - Tammisto
Avaa suuremmaksi painamalla kuvaa

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. klassiseen- ja urheiluhierontaan.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019. Opiskelujen aikana työskentelin aktiivisesti HIFK- jääkiekkojoukkueen ja HJK-jalkapallojoukkueen parissa heidän huoltotiimin tukena. Valmistumisen jälkeen olen työskennellyt päätoimisesti urheiluhierojana ja saanut vankan kokemuksen erilaisista kehonhuollon tarpeista tuhansien hoitokertojen myötä.
 
Olen harrastanut urheilulajeja laidasta laitaan, nykyään kuntosali ja luonnossa koiran kanssa liikkuminen ovat pääasialliset harrastukset. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut kehonhuollosta ja anatomiasta, ja miten hieronnalla sekä muulla kehonhuollolla on mahdollisuus vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti.
 
Palvelen asiakkaita aina yksilölliset tarpeet ja asiakkaan omat toiveet huomioon ottaen. Minulle on myös tärkeää kehittää omaa osaamista jatkuvasti, jotta tieto ja työkalut pysyvät ajan tasalla.
 

Klassinen- ja urheiluhieronta

Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistolta joulukuussa 2022.
 
Pelasin nuorempana vuosia jalkapalloa, mutta nykyään kuntosali, ulkona liikkuminen koiran kanssa ja hyvä ruoka tuo iloa ja energiaa arkeeni. Ihmisen keho ja hyvinvointi on aina kiinnostanut, joten aion vielä jatkaa kouluttautumistani ja aluksi laajentaa palveluitani mm. purentalihashierontaan.
 
Opintojen aikana opin kohtaamaan asiakkaat yksilöinä ja pyrin aina toteuttamaan hoitokokonaisuuden heidän tarpeita ja toiveita kuunnellen. Lisäksi koulun kautta sain kokemusta huippu-urheilijoiden huoltamisesta, sillä pääsin useaan otteeseen hieromaan HIFK:n ja HJK:n edustusjoukkueen pelaajia.
 
Työssäni haluan auttaa asiakkaita heidän erilaisissa vaivoissa ja motivoida tekemään pieniä arkisia asioita hyvinvoinnin eteen. Vastaanotolleni olet tervetullut myös ilman vaivoja pelkästään rentoutumaan, jos arki tuntuu liian kiireiseltä.
 

Klassinen- ja urheiluhieronta

Aloitin jalkapallon 7-vuotiaana ja sitä tuli pelattua 17-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen aloitin kuntosaliharjoittelun. Olen myös pienestä pitäen harrastellut satunnaisesti eri urheilulajeja pääharrastusteni ohella. Voisi siis sanoa, että urheilu on ollut suuri osa elämääni pienestä asti. Urheilutaustani ja etenkin kuntosaliharjoittelun myötä, on minulle kasvanut syvä kiinnostus kehonhuoltoon ja anatomiaan. 
 
Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2022. Kouluvuoteni aikana hieroin koulun vastaanotolla monen ikäisiä ja tasoisia asiakkaita niin vanhuksista ammattiurheilijoihin. Tämän lisäksi kävin myös kouluvuoteni aikana useaan otteeseen hieromassa HJK:n liigapelaajia.
 
Teen aina parhaani ottaakseni kaikki asiakkaat huomioon ja antaamaan heille mahdollisimman hyvää hoitoa joka vastaa heidän toiveitaan ja tarpeitaan. Pyrin myös aina olemaan pirteä ja positiivinen sekä parantamaan asiakkaiteni päivää.
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen nuoresta lähtien harrastanut kilpatasolla jääkiekkoa aina 19 vuotiaaksi saakka. Jääkiekon lopetettuani aloitin tavoitteellisen saliharrastuksen, jossa tavoitteenani on nousta kehonrakennuksen sm-kilpa lavoille. Olen siis aina aktiivisesti harrastanut liikuntaa ja täten kehonhuolto on myös ollut suuri osa elämääni.
 
Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta koulutetuksi hierojaksi. Opintojen aikana kävin hieromassa HIFK:n liigajoukkueen pelaajia. Asiakkaanani on ollut myös useita muita kilpalajien edustajia sekä työssä käyviä ihmisiä.
 
Hieronnassani keskityn asiakkaan kipu-ja jumitilojen lievittämiseen hyväksi käyttäen koulustani sekä kokemuksen kautta opittuja otteita sekä tekniikoita. Pyrin aina tekemään parhaani asiakkaan kuin asiakkaan kanssa sillä koen tyytyväisen asiakaspalautteen tärkeimpänä onnistumisenani työssäni.
 
Oli sinulla sitten yläselän/niskan jäykkyyttä ja siitä johtuvaa päänsärkyä tai huimausta, tai kaipaat alaraajojen lihaksiston jumitilojen poistoa, löytyy minulta apu siihen. Jokainen hieronta pyritään räätälöimään asiakkaan parhaaksi kuunnellen hänen toiveitaan. Pyrin myös selvittämään, mistä jumit johtuvat ja koitan parhaani mukaan neuvoa ja opastaa harjoitteita/venyttelyä, joilla jumitilojen syntyä voitaisiin estää.
 

Varaa aika Tammistoon

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: