Helsinki Wellness Center Tammisto

 Säteritilankatu 2, 01250 Vantaa

Hieronta Tammisto

Uusi toimipisteemme avattiin Vantaan Tammistoon 3.3.2021! Palvelemme sinua osoitteessa Säteritilankatu 2.

+358 40 160 7777

wellsemoy@gmail.com

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. klassiseen- ja urheiluhierontaan.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen nuoresta lähtien harrastanut kilpatasolla jääkiekkoa aina 19 vuotiaaksi saakka. Jääkiekon lopetettuani aloitin tavoitteellisen saliharrastuksen, jossa tavoitteenani on nousta kehonrakennuksen sm-kilpa lavoille. Olen siis aina aktiivisesti harrastanut liikuntaa ja täten kehonhuolto on myös ollut suuri osa elämääni.
 
Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta koulutetuksi hierojaksi. Opintojen aikana kävin hieromassa HIFK:n liigajoukkueen pelaajia. Asiakkaanani on ollut myös useita muita kilpalajien edustajia sekä työssä käyviä ihmisiä.
 
Hieronnassani keskityn asiakkaan kipu-ja jumitilojen lievittämiseen hyväksi käyttäen koulustani sekä kokemuksen kautta opittuja otteita sekä tekniikoita. Pyrin aina tekemään parhaani asiakkaan kuin asiakkaan kanssa sillä koen tyytyväisen asiakaspalautteen tärkeimpänä onnistumisenani työssäni.
 
Oli sinulla sitten yläselän/niskan jäykkyyttä ja siitä johtuvaa päänsärkyä tai huimausta, tai kaipaat alaraajojen lihaksiston jumitilojen poistoa, löytyy minulta apu siihen. Jokainen hieronta pyritään räätälöimään asiakkaan parhaaksi kuunnellen hänen toiveitaan. Pyrin myös selvittämään, mistä jumit johtuvat ja koitan parhaani mukaan neuvoa ja opastaa harjoitteita/venyttelyä, joilla jumitilojen syntyä voitaisiin estää.
 

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Valmistuin Suomen urheiluhierontaopistosta koulutetuksi hierojaksi. Pyrin luomaan jokaiselle asiakkaalle laadukkaan yksilöllisen hoitokokonaisuuden. Hyödynnän monipuolisesti hieronnassani klassisen- ja urheiluhieronnan tekniikoita sekä triggerpisteiden hoitoa ja mobilisointia. 
 
Minulla on pitkä urheilutausta ja käyn aktiivisesti salilla. Toimin myös lasten, nuorten ja aikuisten ryhmäliikunta-ohjaajana mm. kuntonyrkkeilyn parissa.
 

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Itä-Helsingin Hierojakoulusta. Tavoitteenani on tarjota jokaiselle laadukasta kehonhuoltoa ja konsultointia hyvinvointiin liittyen, yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Hoitotyössä haluan kartoittaa ongelman potilaan kanssa keskustellen ja rakentaa siten oikeanlaisen hoitosuunnitelman. Hieronnalla pyrin parantamaan ihmisen suorituskykyä arjessa, sekä urheilun parissa.
 
Kiinnostuin lihashuollosta ja vammojen kuntouttamisesta nuorena kun aloin käymään kuntosalilla. Siitä lähtien urheilu ja terveelliset elämäntavat ovat olleet tärkeä osa arkea.
 

Varaa aikasi

Varaa aikasi hierontaan Tammiston toimipisteeseen suoraan verkosta tai sähköpostitse wellsemoy@gmail.com