Helsinki Wellness Center Tammisto

 Säteritilankatu 2, 01520 Vantaa

Hieronta Tammisto, Vantaa

Uusi toimipisteemme avattiin Vantaan Tammistoon 3.3.2021! Palvelemme sinua osoitteessa Säteritilankatu 2.

+358 40 160 7777

wellsemoy@gmail.com

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Hieronta Tammisto - Helsinki Wellness Center vastaanotto - Hieronta Vantaa

Alet jatkuvat

Klassisen ja urheiluhieronnan alennetut hinnat ovat voimassa Tammiston toimipisteessä vuoden 2021 loppuun saakka! Tarjouksen voi käyttää useamman kerran.

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. klassiseen- ja urheiluhierontaan.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Minulla on historiassa lajikokemusta jääkiekon, kickboxingin ja brasilialaisen jiujutsun harrastamisesta. Nykyisin oma liikunta menee kehonpaino+voima harjoittelun, hengitysharjoittelun, kylmäaltistusten, funktionaalisen harjoittelun ja tanssin parissa.

Olen kokenut liikunnallisuudessa parhaaksi yhdistellä eri metodeita, ideologioita ja lajien elementtejä, saadakseni hyvän kokonaiskuvan kehomme ominaisuuksista ja oman hyvinvointimme optimoinnista.

Tarkoitukseni on tarjota hierontahoidolla rentoutusta, palautumista arjen kuormituksesta, kuntoutusta mahdollisesta vaivasta ja myös kannustaa luottamaan oman kehon viisauteen. Voimme jokainen kiinnostua olemaan oman kehomme experttejä. Aina ei tarvita lisää tekemistä, vaan välillä jopa tekemisen vähentämistä. 

Aion suunnata alalla seuraavaksi työn ohella ”Erikoiskoulutettu hieroja” koulutukseen. Joka pitää sisällään esim. syventävää anatomian tietämystä, triggerpiste hoitoa, dry needlingia.

Tervetuloa hoitoon, otan sinut lämpimästi vastaan. Kunnioitan sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja katsotaan miten voin parhaiten palvella juuri sinua.

Rekisteri- ja tietosuojaselost

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen nuoresta lähtien harrastanut kilpatasolla jääkiekkoa aina 19 vuotiaaksi saakka. Jääkiekon lopetettuani aloitin tavoitteellisen saliharrastuksen, jossa tavoitteenani on nousta kehonrakennuksen sm-kilpa lavoille. Olen siis aina aktiivisesti harrastanut liikuntaa ja täten kehonhuolto on myös ollut suuri osa elämääni.
 
Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta koulutetuksi hierojaksi. Opintojen aikana kävin hieromassa HIFK:n liigajoukkueen pelaajia. Asiakkaanani on ollut myös useita muita kilpalajien edustajia sekä työssä käyviä ihmisiä.
 
Hieronnassani keskityn asiakkaan kipu-ja jumitilojen lievittämiseen hyväksi käyttäen koulustani sekä kokemuksen kautta opittuja otteita sekä tekniikoita. Pyrin aina tekemään parhaani asiakkaan kuin asiakkaan kanssa sillä koen tyytyväisen asiakaspalautteen tärkeimpänä onnistumisenani työssäni.
 
Oli sinulla sitten yläselän/niskan jäykkyyttä ja siitä johtuvaa päänsärkyä tai huimausta, tai kaipaat alaraajojen lihaksiston jumitilojen poistoa, löytyy minulta apu siihen. Jokainen hieronta pyritään räätälöimään asiakkaan parhaaksi kuunnellen hänen toiveitaan. Pyrin myös selvittämään, mistä jumit johtuvat ja koitan parhaani mukaan neuvoa ja opastaa harjoitteita/venyttelyä, joilla jumitilojen syntyä voitaisiin estää.
 

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen koulutettu hieroja Niklas. Minulla on aktiivinen ja monipuolinen urheilutausta, jonka takia olen aina pitänyt lihashuollon merkitystä lähes välttämättömänä palautumiselle harrastusten, sekä arjen kuormituksesta.
Kiputilojen muodostumiseen vaikuttaa moni asia ja syitä voi olla esimerkiksi lihasten liikarasitus, stressi, lihasjumi tai lihaskalvojen kireys ja näihin vaivoihin tarvitset ehdottomasti ammattiapua.
 
Käyttämäni tekniikat pohjautuvat sekä klassiseen- että urheiluhierontaan ja työssäni käytän erilaisia manuaaliterapian menetelmiä, kuten perinteisiä hierontaotteita, venytyksiä, mobilisoivia tekniikoita sekä lihaskalvojen käsittelyä.
 
Vahvuuksiini kuuluu mm. kiputilojen poisto (lihaskipu, lihasperäinen päänsärky tai migreeni), normaalin liikkuvuuden sekä asennon palauttaminen, rentouttavaa hierontaa unohtamatta.
 
Palveluihini kuuluu myös purentalihasten hieronta, joka sopii hyvin henkilöille, jotka kärsivät bruksismista eli hampaiden narskuttelusta.
 
Olen auttanut kaikenikäisiä asiakkaita erilaisissa hierontaa vaativissa ongelmissa kilpaurheilijoista eläkeläisiin, joten varaa rohkeasti aika ja hoidetaan mahdolliset vaivat kuntoon!
 

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen koulutettu hieroja ja urheiluhieroja sekä Ortopedisen osteopatian opiskelija. Olen tehnyt paljon töitä erilaisten ammattiurheilijoiden, kuten golfareiden ja jääkiekkoilijoiden
kanssa. Erityisen paljon kokemusta ja lajituntemusta minulla on golfista. Niin harrastuksen, kuin golfvaivojen hoitoon erikoistumisen kautta. Autan asiakkaitani säännöllisesti myös esimerkiksi niskahartiaseudun ongelmissa. Käytän paljon mobilisoivia ja klassisia hierontaotteita. Erityisesti olen kiinnostunut tuki- ja iikuntaelinvaivojen hoidosta ja niiden kuntoutuksesta. Hoitotyylini sekä -tapani mukautan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Tervetuloa vastaanotolle niin tehdään sinulle yksilöllinen hoitosuunnitelma!
 

Klassinen- ja Urheiluhieronta, purentalihashieronta

Opiskelin hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistossa, josta valmistuin Joulukuussa 2020.

Olen aina ollut aktiivinen ja harrastanut liikuntaa koko ikäni. Jalkapalloa pelasin nuorempana n.16 vuotta tavoitteellisesti ja sen jälkeen olen harrastanut erilaisia kamppailu-urheilulajeja. Lisäksi kuntosalilla käyminen tuli tavaksi jo jalkapalloa pelatessa ja se onkin vetänyt minua kehonhuollon puolelle jo pidempään. Näistä saatu oma kokemus ja kiinnostus kehonhuoltoa kohtaan kasvoi. 

Kouluttauduin myös kesällä 2021 purentalihashierontaan. Tarkoituksenani on mahdollisesti kouluttautua vielä lisää esim. Osteopatian puolelle. Pyrin pitämään tietotaitoani yllä opiskelemalla ja lukemalla alaa koskeavia uusia tutkimuksia ja käymällä lisäkoulutuksissa.

Parasta työssäni on, että tapaan uusia ihmisiä päivittäin ja heiltä saatu hyvä palaute.

Kohtaan kaikki asiakkaani yksilöinä ja pyrin auttamaan heitä parhaani mukaan.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Varaa aikasi

Varaa aikasi hierontaan Tammiston toimipisteeseen suoraan verkosta tai sähköpostitse wellsemoy@gmail.com