Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Tammisto

 Säteritilankatu 2, 01520 Vantaa

Hieronta Tammisto, Vantaa

 Palvelemme sinua osoitteessa Säteritilankatu 2. Tervetuloa hierontaan!

+358 40 160 7777

wellsemoy@gmail.com

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Helsinki Wellness Centerin toimipiste - Tammisto
Avaa suuremmaksi painamalla kuvaa

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. klassiseen- ja urheiluhierontaan.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Minulla on historiassa lajikokemusta jääkiekon, kickboxingin ja brasilialaisen jiujutsun harrastamisesta. Nykyisin oma liikunta menee kehonpaino+voima harjoittelun, hengitysharjoittelun, kylmäaltistusten, funktionaalisen harjoittelun ja tanssin parissa.

Olen kokenut liikunnallisuudessa parhaaksi yhdistellä eri metodeita, ideologioita ja lajien elementtejä, saadakseni hyvän kokonaiskuvan kehomme ominaisuuksista ja oman hyvinvointimme optimoinnista.

Tarkoitukseni on tarjota hierontahoidolla rentoutusta, palautumista arjen kuormituksesta, kuntoutusta mahdollisesta vaivasta ja myös kannustaa luottamaan oman kehon viisauteen. Voimme jokainen kiinnostua olemaan oman kehomme experttejä. Aina ei tarvita lisää tekemistä, vaan välillä jopa tekemisen vähentämistä. 

Aion suunnata alalla seuraavaksi työn ohella ”Erikoiskoulutettu hieroja” koulutukseen. Joka pitää sisällään esim. syventävää anatomian tietämystä, triggerpiste hoitoa, dry needlingia.

Tervetuloa hoitoon, otan sinut lämpimästi vastaan. Kunnioitan sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja katsotaan miten voin parhaiten palvella juuri sinua.

Rekisteri- ja tietosuojaselost

Klassinen hieronta, urheiluhieronta

Olen nuoresta lähtien harrastanut kilpatasolla jääkiekkoa aina 19 vuotiaaksi saakka. Jääkiekon lopetettuani aloitin tavoitteellisen saliharrastuksen, jossa tavoitteenani on nousta kehonrakennuksen sm-kilpa lavoille. Olen siis aina aktiivisesti harrastanut liikuntaa ja täten kehonhuolto on myös ollut suuri osa elämääni.
 
Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta koulutetuksi hierojaksi. Opintojen aikana kävin hieromassa HIFK:n liigajoukkueen pelaajia. Asiakkaanani on ollut myös useita muita kilpalajien edustajia sekä työssä käyviä ihmisiä.
 
Hieronnassani keskityn asiakkaan kipu-ja jumitilojen lievittämiseen hyväksi käyttäen koulustani sekä kokemuksen kautta opittuja otteita sekä tekniikoita. Pyrin aina tekemään parhaani asiakkaan kuin asiakkaan kanssa sillä koen tyytyväisen asiakaspalautteen tärkeimpänä onnistumisenani työssäni.
 
Oli sinulla sitten yläselän/niskan jäykkyyttä ja siitä johtuvaa päänsärkyä tai huimausta, tai kaipaat alaraajojen lihaksiston jumitilojen poistoa, löytyy minulta apu siihen. Jokainen hieronta pyritään räätälöimään asiakkaan parhaaksi kuunnellen hänen toiveitaan. Pyrin myös selvittämään, mistä jumit johtuvat ja koitan parhaani mukaan neuvoa ja opastaa harjoitteita/venyttelyä, joilla jumitilojen syntyä voitaisiin estää.
 

Klassinen- ja Urheiluhieronta, purentalihashieronta

Opiskelin hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistossa, josta valmistuin Joulukuussa 2020.

Olen aina ollut aktiivinen ja harrastanut liikuntaa koko ikäni. Jalkapalloa pelasin nuorempana n.16 vuotta tavoitteellisesti ja sen jälkeen olen harrastanut erilaisia kamppailu-urheilulajeja. Lisäksi kuntosalilla käyminen tuli tavaksi jo jalkapalloa pelatessa ja se onkin vetänyt minua kehonhuollon puolelle jo pidempään. Näistä saatu oma kokemus ja kiinnostus kehonhuoltoa kohtaan kasvoi. 

Kouluttauduin myös kesällä 2021 purentalihashierontaan. Tarkoituksenani on mahdollisesti kouluttautua vielä lisää esim. Osteopatian puolelle. Pyrin pitämään tietotaitoani yllä opiskelemalla ja lukemalla alaa koskeavia uusia tutkimuksia ja käymällä lisäkoulutuksissa.

Parasta työssäni on, että tapaan uusia ihmisiä päivittäin ja heiltä saatu hyvä palaute.

Kohtaan kaikki asiakkaani yksilöinä ja pyrin auttamaan heitä parhaani mukaan.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja Urheiluhieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta Joulukuussa 2021.
 
Lajitaustaa minulta löytyy tanssista ja sukelluksesta. Pidän kaikesta liikkumisesta joka tuo iloa ja haluan motivoida asiakkaitani voimaan hyvin heidän arkeensa sopivalla tavalla. Minua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä, jotta saadaan paras mahdollinen hoitokokemus.
 
Koulun kautta pääsin työskentelemään eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa ja sain siitä hyvää kokemusta ja lisää innostusta alaa kohtaan. Aikomukseni on lisäkouluttautua ja purentalihashieronta koulutus on suunnitelmissa seuraavaksi.
 
Parasta tässä työssä on ihmisten auttaminen ja asiakaskohtaamiset. Luonteeltani olen empaattinen ja ihmisläheinen. Välitän ja kuuntelen aidosti asiakkaitani ja haluan tarjota heille ammattitaitoista asiakaspalvelua, tukea ja motivaatiota. Lämpimästi tervetuloa hierontaan.
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen hieronta, Urheiluhieronta

Olen valmistunut kesäkuussa 2022 Suomen urheiluhierojaopistolta. Olen reipas, oma-aloitteinen, sinnikäs ja tiimipelaaja. Kilpaurheilutaustaa minulla on jo 11 vuoden ajalta muodostelmaluistelusta. Olen aina ollut urheilullinen ja kiinnostunut omasta hyvinvoinnista. Minulla on kova tahto oppia vielä lisää omasta hyvinvoinnista ja kehonhuollosta sekä auttaa myös muita.
Siksi hain terveydenhuoltoalalle. Haluaisin myöhemmin hakea opiskelemaan joko fysioterapeutiksi tai osteopaatiksi. Aion myös lisäkouluttautua purentalihashierontaan ja kuumakivihierontaan.

Kokemusta löytyy myös kouluvuoden aikana erilaisten urheilijoiden kanssa kuten HIFK, HJK, HAC, josta oppi paljon ja lisäsi kiinnostusta vielä entistä enemmän tähän alaan.

Otan kaikki asiakkaat yksilöllisesti huomioon ja sen mukaan pyrin auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Klassinen hieronta, Urheiluhieronta

Esittelyteksti tulossa!

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut kesäkuussa 2022 Suomen urheiluhierojaopistolta. Olen reipas, oma-aloitteinen, sinnikäs ja tiimipelaaja. Kilpaurheilutaustaa minulla on jo 11 vuoden ajalta muodostelmaluistelusta. Olen aina ollut urheilullinen ja kiinnostunut omasta hyvinvoinnista. Minulla on kova tahto oppia vielä lisää omasta hyvinvoinnista ja kehonhuollosta sekä auttaa myös muita. Siksi hain terveydenhuoltoalalle. Haluaisin myöhemmin hakea opiskelemaan joko fysioterapeutiksi tai osteopaatiksi. Aion myös lisäkouluttautua purentalihashierontaan ja kuumakivihierontaan.

Kokemusta löytyy myös kouluvuoden aikana erilaisten urheilijoiden kanssa kuten HIFK, HJK, HAC, josta oppi paljon ja lisäsi kiinnostusta vielä entistä enemmän tähän alaan. Otan kaikki asiakkaat yksilöllisesti huomioon ja sen mukaan pyrin auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Klassinen- ja urheiluhieronta

Esittelyteksti tulossa pian!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Varaa aika Tammistoon

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: