Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Herttoniemi

Laivalahdenkaari 38, 00810 Helsinki

Tervetuloa hierontaan Herttoniemenrantaan!

Helsinki Wellness Center avasi uuden toimipisteen Helsingin Herttoniemeen 2.5.2022. Uudet tilat sijaitsevat Herttoniemenrannassa osoitteessa Laivalahdenkaari 38.

Meille pääset helposti Herttoniemen alueelta, Laajasalosta, Kulosaaresta ja lähialueilta autolla, bussilla, metrolla tai vaikkapa veneellä! Saapuessasi autolla toimipisteen vieressä on runsaasti kahden tunnin kiekollisia pysäköintipaikkoja.

Hieronta Herttoniemi

Uusi toimipisteemme avattiin osoitteeseen Laivalahdenkaari 38, maanantaina 2.5.2022. Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee hieronnan parissa usean ammattilaisen voimin.

Ajanvaraus on auki. Ajan voit varata Herttoniemen toimipisteeseen tästä.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. klassiseen- ja urheiluhierontaan.

Klassinen hieronta, intialaistyylinen päähieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016 ja toiminut hierojana siitä lähtien.
Osaamista minulla on erityisesti kivunhoidosta, johon olen erikoistunut taitaen mm. triggerpainelun sekä passiiviset venytykset.
Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani yksilöllisesti, joskus tärkeintä on rentoutuminen arjen vastapainoksi.
 
Tervetuloa osaaviin käsiin!

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2022. Urheilu on ollut koko elämän minulle tärkeää, erityisesti koripallo, jota olen pelannut 8-vuotiaasta lähtien aina nuorten SM-sarjoihin asti. Nykyisin pelaan koripalloa aikuisten harrastetasolla ja noin 10 vuotta sitten tuli myös valmennus mukaan kuvioihin.

Ennen hierojaksi kouluttautumista olen toiminut 15 vuotta eri palvelualoilla ja kohdannut erilaisia ihmisiä, joten tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Minulle tärkeitä asioita asiakaspalvelussa on kuunnella asiakasta ja kohdella jokaista asiakasta yksilönä, jotta kaikki saisivat juuri oikeanlaista hoitoa ja tuntevat olonsa, että minä olen täällä juuri häntä varten.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu erilaiset täydennyskoulutukset, kuten esimerkiksi purentalihashierontakurssi, jotta voin laajentaa palvelujeni tarjontaa, sekä mahdollisesti myös fysioterapian tai osteopatian koulutus.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan miltä minun hieronta tuntuu.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2022 Hierojakoulu Relaxilta. Hierojana olen rauhallinen ja kuunteleva ja pyrin luomaan asiakastilanteesta mahdollisimman miellyttävän, jolloin asiakkaan on helpompi rentoutua ja hoitokin on silloin vaikuttavampaa.

Opiskelen työn ohessa perinteistä jäsenkorjausta, jonka hoitofilosofiaan kuuluu kokonaisuuden hahmottaminen ja hoitaminen. Pyrinkin siis hoidossani oireiden hoidon lisäksi löytämään oireiden juurisyitä ja hoitamaan myös niitä. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka osia ei voi erottaa toisistaan. Klassisten hierontaotteiden lisäksi käytän tarpeen mukaan myös mobilisoivia tekniikoita, joilla voi parantaa nivelten liikkuvuutta. Tullakseen hoitoon ei asiakkaalla kuitenkaan tarvitse olla mitään varsinaista vaivaa. Hieronta itsessään on ihanan rentouttavaa itsensä hemmottelua.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta, purentalihashieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi v. 2019 Hierojakoulu Relaxista, erikoistuminen urheiluhierontaan. Valmistumisesta alkaen olen työskennellyt sivutoimisena hierojayrittäjänä muun työn ohessa. Olen aikaisemmalta ammatiltani myös sairaanhoitaja (valm v. -10) ja kosmetologi (valm. v.-15). Hyödynnän osaamistani asiakkaan kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Minulle on tärkeää edistää asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia.
 
Hieronta-osaamiseeni kuuluu urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihaslieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta. Työssäni käytän monipuolisia tekniikoita sisältäen rangan/nivelien mobilisoivaa hierontaa, MET-tekniikkaa, passiivisia venytystekniikoita ja triggerpainantaa. Erityisesti tykkään hieroa käsiä. Käsien hieronta on aliarvostettua, vaikka käytämme käsiämme päivittäin. 
 
Hieronta on vuorovaikutusta lihasten kanssa, kun löydämme yhteisen kielen, lihas rentoutuu ja voi hyvin. Jotta hieronnan vaikutukset säilyisi pidempään, minulle on myös tärkeää löytää syy-seuraus suhde lihaskireyksille ja puuttua itse aiheuttajaan. On myös tärkeää liittää kotihoito osana kehonhuoltoa erilaisin harjoittein ja venytyksin. Minulle on ilahduttavaa ja palkitsevaa nähdä asiakkaan voivan paremmin käsittelyn jälkeen.
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Varaa aika Herttoniemeen

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: