Siirry suoraan sisältöön

Helsinki Wellness Center Herttoniemi

Laivalahdenkaari 38, 00810 Helsinki

Tervetuloa hierontaan Herttoniemenrantaan!

Helsinki Wellness Center avasi uuden toimipisteen Helsingin Herttoniemeen 2.5.2022. Uudet tilat sijaitsevat Herttoniemenrannassa osoitteessa Laivalahdenkaari 38.

Meille pääset helposti Herttoniemen alueelta, Laajasalosta, Kulosaaresta ja lähialueilta autolla, bussilla, metrolla tai vaikkapa veneellä! Saapuessasi autolla toimipisteen vieressä on runsaasti kahden tunnin kiekollisia pysäköintipaikkoja.

Hieronta Herttoniemi

Uusi toimipisteemme avattiin osoitteeseen Laivalahdenkaari 38, maanantaina 2.5.2022. Viihtyisä ja laadukas vastaanottomme palvelee hieronnan parissa usean ammattilaisen voimin.

Ajanvaraus on auki. Ajan voit varata Herttoniemen toimipisteeseen tästä.

+358 40 160 77 77 

wellsemoy@gmail.com 

Asiakaspalvelu auki joka päivä klo 10-20

Henkilöstö

Tarkkaan valitut hoitoalan ammattilaiset mm. klassiseen- ja urheiluhierontaan.

Klassinen hieronta, intialaistyylinen päähieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016 ja toiminut hierojana siitä lähtien.
Osaamista minulla on erityisesti kivunhoidosta, johon olen erikoistunut taitaen mm. triggerpainelun sekä passiiviset venytykset.
Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani yksilöllisesti, joskus tärkeintä on rentoutuminen arjen vastapainoksi.
 
Tervetuloa osaaviin käsiin!

Klassinen- ja urheiluhieronta

Valmistuin keväällä 2023 koulutetuksi hierojaksi Helsingin Hieronta-Akatemiasta. Koulutukseeni sisältyi klassinen hieronta ja urheiluhieronta. Aiempi koulutukseni on sosiaali ja terveysalan perustutkinto 2011. Suuntauduin opinnoissani kuntoutukseen. Olen työskennellyt eri ikäisten ihmisten, niin iäkkäiden muistisairaiden, vammaisten ( liikuntaesteisten) kuin mielenterveyskuntoutujien parissa.
 
Hierojana ja hoitajana minua on kuvattu rauhalliseksi, empaattiseksi ja kuuntelevaksi. Hierojana pidän tärkeänä ihmisen kokonaisvaltaista huomioimista sekä yksilöllistä otetta hierontavoimakkuuden ja otteiden suhteen. 
 
Terveys ja hyvinvointi kiinnostaa ja on arjessani sopivan rennolla tavalla läsnä. Lenkkeillessä seuraan enemmän  meri-tai metsämaisemaa kuin askel- tai sykemittaria ja ravinnon suhteen vältän turhan tarkkaa mittailua.
Liikuntaharrastuksista rakkain on tanssi, joka on ihana yhdistelmä
kehoa huoltavaa liikettä, itsensä ilmaisemista, yhdessä tekemistä ja itsensä haastamista tekniikkaa ja koreografiaa opetellen. 
 
Hierojana minulle on tärkeää kuunnella sinun tarpeitasi. Hierontahetken aikana saat rentoutua hiljaisuudesta nauttien tai jutellen, oman fiiliksesi / toiveittesi mukaan.

Klassinen- ja urheiluhieronta, purentalihasten hieronta

Olen aloittanut hoitoalan työt vuonna 2009 oman toiminimen perustamisella. Aloitin polkuni liikunnanohjauksen perustutkinnolla, siitä hierojakouluilla ja siitä jatkoin matkaani opiskelemalla osteopaatiksi. Viime vuosina olen opiskellut obduktioteknikoksi. Olen matkan varrella käynyt paljon erilaisten vammojen kuntouttamiseen liittyviä koulutuksia sekä menneisyydessä tehnyt myös paljon urheilijoiden fysiikkavalmennusta. 
      Nykyään teen päivätöitä Helsingin Oikeuslääketieteellisessä ja hoidan teitä asiakkaita muutamana päivänä viikossa. Pidän molemmista töistäni erittäin paljon ja haluan tehdä töitäni hyvällä keskittymisellä. Asiakkailleni lupaan läsnäolevan ja ammattitaitoisen käsittelyn, en kiirehdi ja pidän huolen hyvästä keakittymisestä jokaisessa hoidossani. Katson ihmistä kokonaisuutena ja olen kiinnostunut muustakin kuin vain anatomiasta. Ohjeistan mielelläni myös vinkkejä omatoimisiin liikkeisiin ja ohjelmiin silloin, kun asiakkaalla on siihen halua ja omaa motivaatiota. Hoitooni voit tulla myös vain rentoutumaan, pyrin tekemään hoidon juuri sinulle sopivalla tavalla.

Klassinen- ja urheiluhieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesällä 2022. Urheilu on ollut koko elämän minulle tärkeää, erityisesti koripallo, jota olen pelannut 8-vuotiaasta lähtien aina nuorten SM-sarjoihin asti. Nykyisin pelaan koripalloa aikuisten harrastetasolla ja noin 10 vuotta sitten tuli myös valmennus mukaan kuvioihin.

Ennen hierojaksi kouluttautumista olen toiminut 15 vuotta eri palvelualoilla ja kohdannut erilaisia ihmisiä, joten tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa. Minulle tärkeitä asioita asiakaspalvelussa on kuunnella asiakasta ja kohdella jokaista asiakasta yksilönä, jotta kaikki saisivat juuri oikeanlaista hoitoa ja tuntevat olonsa, että minä olen täällä juuri häntä varten.

Tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu erilaiset täydennyskoulutukset, kuten esimerkiksi purentalihashierontakurssi, jotta voin laajentaa palvelujeni tarjontaa, sekä mahdollisesti myös fysioterapian tai osteopatian koulutus.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan miltä minun hieronta tuntuu.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi 2022 Hierojakoulu Relaxilta. Hierojana olen rauhallinen ja kuunteleva ja pyrin luomaan asiakastilanteesta mahdollisimman miellyttävän, jolloin asiakkaan on helpompi rentoutua ja hoitokin on silloin vaikuttavampaa.

Opiskelen työn ohessa perinteistä jäsenkorjausta, jonka hoitofilosofiaan kuuluu kokonaisuuden hahmottaminen ja hoitaminen. Pyrinkin siis hoidossani oireiden hoidon lisäksi löytämään oireiden juurisyitä ja hoitamaan myös niitä. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka osia ei voi erottaa toisistaan. Klassisten hierontaotteiden lisäksi käytän tarpeen mukaan myös mobilisoivia tekniikoita, joilla voi parantaa nivelten liikkuvuutta. Tullakseen hoitoon ei asiakkaalla kuitenkaan tarvitse olla mitään varsinaista vaivaa. Hieronta itsessään on ihanan rentouttavaa itsensä hemmottelua.

Klassinen hieronta, urheiluhieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta, purentalihashieronta

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi v. 2019 Hierojakoulu Relaxista, erikoistuminen urheiluhierontaan. Valmistumisesta alkaen olen työskennellyt sivutoimisena hierojayrittäjänä muun työn ohessa. Olen aikaisemmalta ammatiltani myös sairaanhoitaja (valm v. -10) ja kosmetologi (valm. v.-15). Hyödynnän osaamistani asiakkaan kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Minulle on tärkeää edistää asiakkaan terveyttä ja hyvinvointia.
 
Hieronta-osaamiseeni kuuluu urheiluhieronta, klassinen hieronta, purentalihaslieronta, intialaistyylinen päähieronta, lämminkivihieronta. Työssäni käytän monipuolisia tekniikoita sisältäen rangan/nivelien mobilisoivaa hierontaa, MET-tekniikkaa, passiivisia venytystekniikoita ja triggerpainantaa. Erityisesti tykkään hieroa käsiä. Käsien hieronta on aliarvostettua, vaikka käytämme käsiämme päivittäin. 
 
Hieronta on vuorovaikutusta lihasten kanssa, kun löydämme yhteisen kielen, lihas rentoutuu ja voi hyvin. Jotta hieronnan vaikutukset säilyisi pidempään, minulle on myös tärkeää löytää syy-seuraus suhde lihaskireyksille ja puuttua itse aiheuttajaan. On myös tärkeää liittää kotihoito osana kehonhuoltoa erilaisin harjoittein ja venytyksin. Minulle on ilahduttavaa ja palkitsevaa nähdä asiakkaan voivan paremmin käsittelyn jälkeen.
 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Varaa aika Herttoniemeen

Varaa aikasi verkkoajanvarauksella tai soittamalla asiakaspalveluumme: